Escriptor.

—FELIP BENS (El Cabanyal, València, 1969). Sóc periodiste i escriptor. El recull de relats Dones e altri és la meua última obra de ficció publicada i El cas Forlati, en valencià i castellà, la meua última novel·la. He publicat també edicions de clàssics valencians i diverses investigacions. València al mar és un recull d'històries literaturitzades sobre la relació entre el Cap i Casal i la seua frontera marítima. En 2019 va eixir Històries del Llevant UD. 110 anys de resistència (1909-2019) per a celebrar el 110 aniversari del club.

 

Sóc llicenciat i tinc el Diploma d'Estudis Avançats en Ciències de la Informació pel CEU Sant Pau de Montcada. Escric des de fa vora tres dècades columnes d'opinió i reportatges sobretot en la revista Lletraferit –on forme part del Consell de Redacció–. Faig la contracrònica Peleando a la contra dels partits del Llevant UD en Plaza Deportiva i tinc la columna setmanal Parèntesi en Valencia Plaza. També participe en el podcast Ferits de lletra, en Plaza Radio.

 

En l'àmbit de la investigació tinc publicada l'enciclopèdica Historia del Llevant UD (amb José Luis García Nieves), Houses from El Cabanyal (com a coordinador) o La cuina del Cabanyal (amb Marisa Villalba).

FELIP BENS I EL CABANYAL

© Qui és qui / À punt.

Direcció: César Sabater