top of page
felipSuret.jpg

Escriptor.

—FELIP BENS (El Cabanyal, València, 1969). Sóc periodiste i escriptor. Toronto és la meua última novel·la, seqüela d'El cas Forlati, encara que funcionen de forma autònoma. Quant a ficció he publicat, a més, el recull de relats Dones e altri. He treballat també en l'edició de clàssics valencians i en diverses investigacions. València al mar és un recull d'històries literaturitzades sobre la relació entre el Cap i Casal i la seua frontera marítima. En 2019 va eixir Històries del Llevant UD. 110 anys de resistència (1909-2019) per a celebrar el 110 aniversari del club.

 

Sóc llicenciat i tinc el Diploma d'Estudis Avançats en Ciències de la Informació pel CEU Sant Pau de Montcada. Escric des de fa vora tres dècades columnes d'opinió i reportatges sobretot en la revista Lletraferit –on forme part del Consell de Redacció–. Faig la columna setmanal Bombeja Agustinet! en Plaza Deportiva i participe en el podcast Ferits de lletra, en Plaza Radio.

 

En l'àmbit de la investigació tinc publicada l'enciclopèdica Historia del Llevant UD (amb José Luis García Nieves), Houses from El Cabanyal (com a coordinador) o La cuina del Cabanyal (amb Marisa Villalba).

FELIP BENS I EL CABANYAL

© Qui és qui / À punt.

Direcció: César Sabater

bottom of page