top of page
felipSuret.jpg

Escriptor.

—FELIP BENS (El Cabanyal, València, 1969). Sóc periodiste i escriptor. Toronto és la meua última novel·la, seqüela d'El cas Forlati, encara que funcionen de forma autònoma. Quant a ficció he publicat, a més, el recull de relats Dones e altri. He treballat també en l'edició de clàssics valencians i en diverses investigacions. València al mar és un recull d'històries literaturitzades sobre la relació entre el Cap i Casal i la seua frontera marítima. En 2019 va eixir Històries del Llevant UD. 110 anys de resistència (1909-2019) per a celebrar el 110 aniversari del club.

 

Sóc llicenciat i tinc el Diploma d'Estudis Avançats en Ciències de la Informació pel CEU Sant Pau de Montcada. Escric des de fa vora tres dècades columnes d'opinió i reportatges sobretot en la revista Lletraferit –on forme part del Consell de Redacció–. Faig la columna setmanal Bombeja Agustinet! i el podcast Ferits de lletra, junt a Josep Vicent Miralles.

 

En l'àmbit de la investigació tinc publicada l'enciclopèdica Historia del Llevant UD (amb José Luis García Nieves), Houses from El Cabanyal (com a coordinador) o La cuina del Cabanyal (amb Marisa Villalba).

FELIP BENS I EL CABANYAL

© Qui és qui / À punt.

Direcció: César Sabater

bottom of page