top of page
caretos.jpg
casF.jpg

© Fotograma d'El Padrí (dir. Coppola, 1972)

El cas Forlati. L'home que volia ser Marlowe (VAL).

El caso Forlati (ESP).

—Felip Bens

— [VAL] «El cas Forlati. L'home que volia ser Marlowe» és una paròdia del gènere negre, que inclou les clàssiques referències policíaques i de màfia i transcorre entre València, Sicília i Londres. Larry Forlati té inquietuds i pors que provocaran en el lector sentiments contradictoris. La potència del perfil del jove detectiu anglés és decisiva per a que la novel·la atrape des de la primera pàgina, amb un ritme trepidant.

 

—Larry Forlati se n’anà de València a Londres amb sos pares quan tenia dos anys. La mort de la mare el fa tornar i conéixer els orígens sicilians i els tèrbols negocis de la seua família. Aprofita la substanciosa herència per a obrir una agència detectivesca i complir així el somni de la seua vida. Però el destí creuarà, de forma dramàtica, el seu camí amb el de son cosí Junior, el “capo” dels Forlati valentins.

— [ESP] «El caso Forlati» es una parodia del género negro, que incluye las clásicas referencias policíacas y de mafia y transcurre entre Valencia, Sicilia y Londres. Larry Forlati tiene inquietudes y miedos que provocarán en el lector sentimientos contradictorios. La potencia del perfil del joven detective inglés es decisiva para que la novela atrape desde la primera página, con un ritmo trepidante.

 

—Larry Forlati se fue de Valencia a Londres con sus padres cuando tenía dos años. La muerte de la madre le hace regresar y conocer los orígenes sicilianos y los turbios negocios de su familia. Aprovecha la cuantiosa herencia para abrir una agencia detectivesca y así cumplir el sueño de su vida. Pero el destino cruzará, de forma dramática, su camino con el de su primo Junior, el “capo” de los Forlati valentinos.

El cas Forlati.

 

 

"Entre Corleone i el Cabanyal transcorre la vida de quatre generacions de la saga Forlati. Un jove Luigi fuig de Sicília per a establir-se en València i convertir-se en un poderós i respectat home de negocis. El seu nét Larry només té dos anys quan sos pares se l’emporten a viure a Londres, on creix obsessionat per les novel.les negres i les pel.lícules policíaques.

En morir sa mare, Larry torna a València i coneix la seua família. Sense res que el nugue a Anglaterra, aprofita l’herència per a instal.lar una agència detectivesca en la ciutat i atényer així el seu somni. Llavors descobrirà els orígens sicilians de la saga, els seus tèrbols negocis i la raó per la qual sos pares s’exiliaren. També s’enamora de la dona equivocada. I a més, l’èxit del primer cas important de la seua carrera, desencadena una tragèdia. Una atzarosa història familiar i una trama apassionant que es despleguen amb un ritme narratiu vibrant, de la mà de l’home que volia ser Marlowe".

 

(de la contraportada del llibre)

IZ04 portada Forlati ESP.jpg

23 x 15 cms. | Pgs 172 | PVP 17,95€ | 2ª EDICIÓ

Llibres de la Drassana

Col·lecció Jàssena núm. 6

Il·lustració interior: Paloma Banyuls

El caso Forlati.

 

 

"La muerte de su madre propicia el regreso a Valencia, donde conoce a su familia. Se instala como detective y descubre los orígenes sicilianos, los turbios negocios de los Forlati, y las razones por las que sus padres tuvieron que huir. Larry, sin embargo, se enamorará de la mujer equivocada

 

La potencia del personaje de Larry Forlati es decisiva para que la novela atrape desde la primera página, con una trama bien cosida y un ritmo narrativa vibrante".

 

(de la contraportada del libro)

24 x 17 cms. | Pgs 328 | PVP 20€ | 2ª EDICIÓ

Samaruc Editorial

bottom of page