top of page

Toronto. L'exili de Larry Forlati (VAL).
                              Toronto. El exilio de Larry Forlati (ESP).

—Felip Bens

—«El detectiu Larry Forlati s’enfronta a la missió més difícil de la seua vida: sobreviure a la pròpia família. Després d’una investigació que acabà amb el capo Junior Forlati entre reixes, Larry s’exilia en Toronto amb una nova identitat, separat del seu gran amor.

—«L’amable rutina de clubs de música en directe, passejades en bicicleta i la gestió de Niuru, la llibreria que regenta amb Renata, prompte botarà pels aires. Els tentacles del seu poderós cosí no deixen de moure’s i el destí de la nissaga penja d’un fil. Per si fora poc, les branques siciliana i americana del clan han decidit eixir de la seua letargia per a tancar velles ferides i adaptar-se als nous temps.

—«Amb estos materials, Felip Bens bastix una impecable novel·la negra que es mou, a ritme de rock’n’roll, per València i Barcelona, Mèxic i Sicília, Estats Units i Canadà, per a seguir els passos d’un antiheroi inoblidable: l’home que volia ser Marlowe i que descobrí que, davall la jaqueta, no guardava una arma, sinó un cor trencat sense rumb.

JA19.png

23 x 15 cms. | Pgs 328 | PVP 21,95€
Llibres de la Drassana
Col·lecció Jàssena núm. 19

TORONTO PORTADA DEF.jpg

23 x 15 cms. | Pgs 236 | PVP 19,75€ | Izmir, 9

—«El detective Larry Forlati se enfrenta a la misión más difícil: sobrevivir a su propia familia. Tras la investigación que acabó con el capo Junior Forlati entre rejas, Larry se exilia con una identidad falsa en Toronto, donde regenta como coartada una librería junto a Renata.

—«La amable rutina de clubs de música, paseos en bicicleta y descubrimiento de la ciudad canadiense pronto saltará por los aires. A la amenaza de su primo se suma la de un cártel mexicano. Y, además, alguien descubre quién es en realidad. Mientras tanto, los Forlati del Cabanyal viven una lenta decadencia, entre Valencia y Barcelona, dirigidos por el viejo consigliere Amadeo Cantavieja, que viajará a Sicilia para buscar ayuda.

—«Con estos materiales, Felip Bens construye una impecable novela negra con la que seguir los pasos de un antihéroe inolvidable: el hombre que quería ser Marlowe y descubrió que, debajo de la chaqueta, no guardaba un arma, sino un corazón roto y sin rumbo.

bottom of page